A tűzijátékok költségeirőlA megrendelések megkönnyítése érdekében néhány információ az Áfával számolt költségekről:  tartalmazza az engedélyeztetés, kivitelezés és a kiszállás költségeit is ! Hangsúlyozzuk:  végső árajánlatunkat személyes egyeztetésen alakítjuk ki a helyszín adottságainak és a megrendelő kéréseinek figyelembe vételével.
A tűzijáték megrendeléséhez szükséges letölthető iratok a "Fontosabb tudnivalók" oldal almenüjében vannak.                                                                                                              Megrendelhető a kért tűzijáték FHD és 4K minőségű légi videofelvétele is!

1. Látványos tűzijáték esküvőre, családi rendezvényekre.
100.000.-Ft-tól
2. Zenés tűzijáték bombettatelepekkel, mozsarakkal, vulkánokkal, szikraszökőkutakkal, rómaigyertyákkal és egyéb termékekkel. Falunapokra és vállalti ünnepségekre.
250.000.- Ft-tól
3. Zenére szinkronizált tűzijáték a fentiekben említett pirotechnikai termékeken felül nagy kaliberű bombákkal és mozsarakkal.
500.000.- Ft tól
4. Színpompás piromusical tűzijáték nagy kaliberű bombákkal és mozsarakkal
600.000.-Ft-tól


5. Monumentális látványú, speciális kivitelezésű piromusical tűzijáték (Cobra firing systems) városi és nagyvállalati, jubileumi rendezvényekre a megrendelő igénye szerint.
700.000-2.000.000.-Ft-tólOnline megrendelés


logo
logo