Fontosabb tudnivalók


A legördülő menü segítségével aTERÜLETHASZNÁLATI ENGEDÉLY és a MEGRENDELÉS nyomtatványait letöltheti valamint tűzijátékot RENDELHET ONLINE.

A pirotechnikai eszközök egy részét magánszemély külön engedély nélkül egész évben használhatja, valamivel bővebb hányaduk Szilveszter előtt megvásárolható és december 31 -én 18.00 órától január 01-én 06.00 óráig magánszemélyek is ellőhetik.

A fenti lehetőségeken túl, csak szakképzett, felhasználási engedéllyel rendelkező pirotechnikus kivitelezhet tűzijátékot.

A 2. és 3. pirotechnikai osztályba sorolt termékekből összeállított tűzijátékot a pirotechnikusnak 8 nappal előtte be kell jelentenie a területileg illetékes rendőrkapitányságon. Ennek illetéke 3.000.-Ft

A 4. osztályba sorolt pirotechnikai eszközök felhasználására 33.500.-Ft eljárási illeték lerovása, a 13.000.-Ft szakhatósági eljárási díj befizetése, és az előírt iratok becsatolása után a budapesti és a megyei Rendőr-Főkapitányságok Igazgatásrendészeti Osztályai adják ki az eseti engedélyt, amennyiben a nézőket és a környezetet nem veszélyezteti a tűzijáték.
A részletesebb információkat, a várható változásokat folyamatosan ismertetjük és a legördülő menüsorban megtekintheti.

logo
logo