Hogyan rendelhetünk tűzijátékot?

A konkrét megrendelés alapján a Floramed-2000 Kft. elkészíti a tűzijáték látványtervét és beszerzi a hatósági engedélyeket.

A maximum 30 mm kaliberű tűzijátékoknál csak a fellövési helyszín tulajdonosának engedélye szükséges. Az ilyen méretű, 2. pirotechnikai osztályba tartozó termékek felhasználásához 2011. szeptembere óta nem kell külön engedélyt kérni, ezt a tűzijátékot nagykorú személy önállóan is kivitelezheti. A felhasználható anyagok internetes ismertetése és szaktanácsadás a www.tuzijatekbolt.hu címen található.

A szilveszterkor szabadon forgalmazható nagyobb kaliberű tűzijátéktermékek év közbeni használata engedélyköteles. Ilyenkor pirotechnikusunknak a fellövési terület tulajdonosának írásos engedélyét mellékelve a helyileg illetékes rendőrségnek legalább 8 nappal a tűzijáték időpontja előtt kell írásban bejelentést tennie.

A fentiektől nagyobb, bombákat és egyéb profi termékeket is tartalmazó tűzijátékokhoz az illetékes megyei Rendőr-Főkapitánysághoz kell az engedélyezéshez szükséges iratokat beadni a tervezett tűzijáték időpontja előtt legalább 14 nappal. Nagyon indokolt esetben gyorsított eljárást kérhetünk.

A szükséges iratok előkészítése részünkről 1-2 napot vesz igénybe.

Kérjük Tisztelt Megrendelőinket, hogy az igényelt tűzijáték precíz megtervezése és szép kivitelezése érdekében időben rendeljék meg szolgáltatásainkat.

A megrendeléhez szükséges formanyomtatványok a " Fontosabb tudnivók " oldal almanüjéből tölthetők le.

logo
logo